Algemeen medewerker (m/v)

De Stichting Exploitatie Scharlakenhof kan niet bestaan zonder de inzet van vrijwilligers. Het zwembad is 7 dagen per week geopend en om onze klanten welkom te kunnen heten in een schoon en goed onderhouden zwembad, zijn we op zoek naar een algemeen medewerker (m/v).

Wil jij als vrijwilliger actief zijn voor het zwembad in Haren? Meld je dan snel aan!

Wat houdt de functie in?

Het zwembad moet schoon zijn om voor een prettige en veilige omgeving te zorgen. De functie houdt alle voorkomende taken in die te maken hebben met dagelijks onderhoud en deels schoonmaak. De werkzaamheden zijn erg divers: u kunt meehelpen met het zemen van de ramen maar bijvorbeeld ook met het verven van de kozijnen.

Dit doen we iedere dinsdagmiddag vanaf 13:30 uur samen schoonmaken, als beloning gaan we om 15:30 uur samen zwemmen.
 

Waar zijn wij naar op zoek?

Schoonmaak en het dagelijks onderhoud zijn binnen een zwembad een zeer belangrijk onderdeel van de dagelijkse activiteiten. Een schoon en goed onderhouden zwembad is belangrijk voor veiligheid en gezondheid maar is ook belangrijk voor de uitstraling van het bad. Daarom zijn we op zoek naar mensen die enthousiast zijn, weten van aanpakken en op regelmatige basis beschikbaar zijn om ons te helpen een schone en veilige omgeving te behouden.

Reageren?

Wil jij ons helpen het zwembad in Haren open te houden? Zie jij wel iets in een functie als algemeen medewerker (m/v)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Reageer dan snel door een e-mail te sturen aan info@zwembadscharlakenhof.nl


Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's

Laatste nieuws

12-02-2020
Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's Voorgang
08-09-2019
5 jarig jubileum weekend 27,28 en 29 september Voorgang
26-06-2019
SPECIALE JEUGDAVOND OP VRIJDAG 5 JULI 2019 Voorgang