Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's
Geplaatst op: 12-02-2020

Sinds zwembad Scharlakenhof 5 jaar geleden heropend is, draait het zwembad 7 dagen per week op volle toeren en weten steeds meer mensen hun weg naar ons karakteristieke bad te vinden. Dit is vooral te danken aan alle vrijwilligers die zich inzetten voor het zwembad, want zonder hen is er geen zwembad Scharlakenhof.


Elke zondagochtend is zwembad Scharlakenhof geopend van 10:00 tot 13:00. Er komt dan altijd een gezellige mix van badgasten zwemmen, variërend van fanatieke zwemmers tot relaxte recreanten en van gedreven zwemleskinderen die komen oefenen tot gezellige gezinnen, die komen voor een ontspannen gezinsuitje.


Lijkt het je leuk om, onder begeleiding van een professioneel toezichthouder, deze veelzijdigheid aan zwemmers te ontvangen en bij te dragen aan een veilige en gezellige sfeer voor iedereen? Neem dan contact op met Aron van Strien - 06-13114553 | info@akwaakharen.nl


Naast de investering van een zondagochtend (gemiddelde) 1 keer per maand op genoemde tijden, plus een half uurtje gezamenlijke schoonmaak na afloop, word je 1 tot 2 keer per jaar door ons bijgeschoold op gebieden als EHBO, BHV en zwemmend redden. Verder vragen we om, tegen onkostenvergoeding, een VOG voor te leggen.


< terug naar het overzicht