Vrienden van zwembad Scharlakenhof!

Onderstaand zijn alle vrienden van zwembad Scharlakenhof te vinden. Wilt u ook vriend van het zwembad worden? Neem dan contact met ons op via info@zwembadscharlakenhof.nl!

DD-montage en Installatie

DD-montage en installatie uit Westerkrbeok is een all-round installatiebedrijf voor CV, sanitair en Dakwerk. Bij het zwembad werk het bedrijf aan het vernieuwen van het dak. Daarnaast ondersteund het bedrijf bij vragen over CV of sanitair.

Kraus Technische oplossingen

Kraus levert technische oplossingen op het gebied van audio, verlichting en video. In het zwembad verzorgt het bedrijf de volledige audio voorzieningen. Het bedrijf levert onder andere nieuwe apparatuur en sluit de bestaande apparatuur opnieuw aan en controleert deze.

Walter Hoogesteger

Vanaf de Onnerweg in Haren is Hoogesteger schildersbedrijf een belangrijke steun voor het zwembad. Door de levering van de professionele verfproducten en door het inbrengen van informatie en expertise over het schilderwerk wordt het zwembad een stuk kleurrijker.

Formido Bouwmarkt

De Formido in Haren levert vele van de benodigde bouwmaterialen.

DVT beveiliging

DVT uit Groningen heeft in het zwembad een nieuwe beveiligingsinstallatie en een nieuwe brandmeldinstallatie aangelegd. Daarnaast helpt het bedrijf met kennis en leveringen van diverse materialen voor onder andere het aanbrengen van noodverlichting.

Digno.nl

Digno heeft het zwembad, op basis van sponsoring, van een nieuw computersysteem voorzien. Het ging daarbij om het vervangen van alle oude componenten, het aanleggen van een nieuw internet netwerk en het leveren van een server, switch, printer en alle benodige software. Ook verzorgt Digno de ondersteuning!

iDees Online

iDees online heeft de sociale media profielen (Twitter en Facebook) geprofessionaliseerd, een social media training aangeboden en zich beschikbaar gesteld voor adviesgesprekken met betrekking tot de externe communicatie van Zwembad Scharlakenhof.

DrukCom

DrukCom heeft beschikking over meerdere digitale drukpersen en een team van gespecialiseerde medewerkers die drukwerk en communicatie uitingen vorm kunnen geven. DrukCom levert als totaalleverancier oplossingen in communicatie en drukwerk.

Nuver Hoveniers

Nuver Hoveniers helpt het zwembad bij het onderhoud van de ruim 3.500m2 buitenterrein. Het bedrijf onderhoud de terreinen en heeft in overleg met een school uit Haren een ontwerp gemaakt voor de toekomstige inrichting van de buitenterreinen. Het bedrijf helpt het zwembad bij met het maken van een kosten technisch haalbaar ontwerp en de uitvoering daarvan.

Provission

Provission.com is een bedrijf gespecialiseerd in webdesign, zoekmachineoptimalisatie en web development.


Diplomazwemmen op zaterdag 24 november 2018

Laatste nieuws

10-11-2018
Diplomazwemmen op zaterdag 24 november 2018 Voorgang
12-10-2018
Geen PMD zakken meer per 1 januari 2019 Voorgang
19-09-2018
Diplomazwemmen op zaterdag 29 september 2018 Voorgang